Saturday, September 19, 2015

Ψηφίζω σταθερότητα και εθνική ταυτότητα

Στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου ψηφίζω Νέα Δημοκρατία και Ευάγγελο Μεϊμαράκη. Για να κυβερνηθούμε με σταθερότητα, για να γίνει σεβαστή η εθνική μας ταυτότητα, για να επανορθωθούν όσα μπορούν να επανορθωθούν από το καταστροφικό επτάμηνο της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, για να μην έχουμε ακυβερνησία και αστάθεια.
  
Ψηφίζω για να διαπραγματευθούμε εντίμως και ειλικρινώς με τους εταίρους μας ώστε να αλλάξουν όσα σημεία του Τρίτου Μνημονίου μπορούν να αλλάξουν.

Ψηφίζω για να μην φορολογηθούν οι αγρότες με 26%, επιβάρυνση που δεν υπήρχε στις προτάσεις Γιουνκέρ, αλλά προστέθηκαν λόγω κακής διαπραγματευτικής τακτικής της αριστερής διακυβέρνησης.

Ψηφίζω για να μην επιβαρυνθούν με 23% οι απλοί Έλληνες πολίτες που στέλνουν τα παιδιά τους στα φροντιστήρια για να εισαχθούν στα ΑΕΙ ή για να μάθουν ξένες γλώσσες. Ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι προχθές πανηγύριζε για την επιβολή αυτού του ΦΠΑ με τη λογική ότι δήθεν πλήττει τους πλουσίους. Μόλις ανακοινώθηκε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν ζήτησε αυτό το μέτρο και μάλιστα διαφωνεί απολύτως, τότε η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ακόμη μία φραστική κυβίστηση.

Ψηφίζω για να αλλάξει πάραυτα η νομοθεσία περί αποδόσεως της ιθαγενείας. Η απελθούσα κυβέρνηση με πρόταση της κ. Τασίας Χριστοδουλοπούλου ψήφισε νόμο με τον οποίο αποδίδεται η ελληνική ιθαγένεια σε όποιο παιδί μεταναστών γράφεται στην Α΄ Δημοτικού. Έτσι καταστρατηγείται η σχετική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, το οποίο ζητεί σαφείς αποδείξεις ότι ο αιτών την ιθαγένεια έχει ουσιαστικούς δεσμούς με το ελληνικό έθνος. Επιπλέον παραβιάζεται το διαχρονικό αξίωμα που καθιέρωσε ο Ισοκράτης και επιβεβαίωσε ο Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος, ότι Έλληνες καλούνται οι της Ελληνικής Παιδείας μετέχοντες. Ελληνική Παιδεία αποκτάς τουλάχιστον με την αποφοίτηση από το Λύκειο. Όμως η Συριζαϊκή λογική απεχθάνεται την έννοια του έθνους και της εθνικής ταυτότητος. Επιδιώκει την αλλοίωση της συνθέσεως του πληθυσμού μας και τη δημιουργία φανατικής ισλαμικής μειονότητος με ασιατικές καταβολές, τελείως διαφορετικών αντιλήψεων από τη γηγενή μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης.

Ψηφίζω για να επαναλειτουργήσουν τα πρότυπα και πειραματικά σχολεία και για να επιβραβεύεται η αριστεία.

Ψηφίζω για να βλέπω την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία να ορκίζεται στο Όνομα της Αγίας, Αδιαιρέτου και Ομοουσίου Τριάδος.

Ψηφίζω για να μην ξαναδιχασθεί ο λαός μας με ανύπαρκτα διλήμματα όπως έγινε με το θλιβερό δημοψήφισμα της 5.7.2015.

Ψηφίζω για να ενισχυθούν ηθικά, οικονομικά και εξοπλιστικά οι πάσης φύσεως φύλακες των συνόρων μας και οι φρουροί της Δημοσίας Τάξεως και για να μην αποφυλακίζονται τρομοκράτες και βαρυποινίτες.

Ψηφίζω για να παραμείνουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση ως ισότιμοι συνομιλητές, διατηρώντας την ελληνορθόδοξη ταυτότητά μας.

Ψηφίζω Νέα Δημοκρατία για να τελειώνουμε οριστικά με τις αριστερές ουτοπίες.
  Κωνσταντίνος Χολέβας
 elzoni.gr
19/9/15

No comments:

Post a Comment

ethnologia news only

Blog Widget by LinkWithin