Wednesday, July 29, 2015

Οι εσωτερικές διαμάχες δεν είναι μάχη

Ν. Λυγερός
Οι εσωτερικές διαμάχες είτε σε κομματικό είτε σε εθνικό πλαίσιο, δεν είναι μάχη και δεν μπορεί να φέρει καμία νίκη για την Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι όσο δεν το έχουμε αντιληφθεί, δεν παλεύουμε προς την σωστή κατεύθυνση για την πατρίδα μας.



 Δεν μας ενδιαφέρουν τα κόμματα που έχουν προβλήματα. Έχουμε δει από όλα, εδώ και χρόνια. Εμφανίζονται, εξαφανίζονται, αλλάζουν ακόμα και ονομασίες. Αλλά όλα αυτά είναι χαρακτηριστικά της δημοκρατίας, πράγμα το οποίο είναι θεμιτό και καλό. Αλλά η Ελλάδα χρειάζεται λύσεις και αυτό σε αυτή τη φάση μπορεί να γίνει μόνο με την ενότητα. 

Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο όταν είμαστε σ’ ένα πλαίσιο διακομματικό που εργάζεται πραγματικά για την πατρίδα. Εδώ οι μάχες που πρέπει να δώσουμε αφορούν τον Ελληνισμό και όχι τον κομματισμό. Πρέπει να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητές μας σε πρακτικό επίπεδο, αλλά όχι μόνο στην πολιτική και την οικονομία. 

Θα πρέπει να ενεργοποιήσουμε και τα θέματα της ενέργειας και της στρατηγικής. Έχουμε δυνατότητες απλώς υπάρχει μεγάλη εσωτερική φθορά και πρέπει να την ξεπεράσουμε για να ζήσουμε ελεύθερα ως Έλληνες.
  lygeros.org
29/7/15

No comments:

Post a Comment

ethnologia news only

Blog Widget by LinkWithin